Проектуємо майбутнє

Нові моделі Wodtke вже доступні для замовлення

2 травня 2018

Wodtke постійно працює над дизайном та ефективністю своїх камінів.

Кожна нова модель це вдосконалення існуючих технологій та інновації , що обрамлені чудовим дизайном. І новинки компанії ще раз підтверджують лідируючий статус Wodtke.

Кожен камін Wodtke має власне гасло, що найкраще характеризує ідею закладену в його дизайні та функціональності.«My home is my Castle» / мій дім - моя фортеця, саме такий девіз отримав новий дров’яний myCastle, що стане надійним джерелом тепла та окрасою вашого дому. Сучасний камін повинен швидко генерувати теплову енергію та забезпечувати бажаний комфорт.

А завдяки масивним тепловим модулям, якими може комплектуватись myCastle, тепло зберігається та м’яким випромінюванням повертається в приміщення протягом багатьох годин.Ще одна новинка - дров’яний камін Porto, має потужність 5 кВт та представлений в двох моделях: з тепловим модулем та без нього. Терморегуляція Wodtke регулює подачу повітря в камеру спалювання для забезпечення оптимального процесу горіння. Камін Porto призначений для установки в дуже щільних будівлях, як наприклад, пасивні будинки, в поєднанні з контрольованою вентиляцією.

Не зовсім стандарним продуктом для компанії Wodtke є ще одна новинка - електричні каміни. Електричні побутові нагрівальні пристрої відіграють все більш важливу роль в доповненні основної системи опалення. Поєднання різних поновлюваних джерел енергії може бути розумним і гнучким в використанні, забезпечуючи стійкість майбутніх систем нагріву.Завдяки енергозберігаючій світлодіодній технології, створюється чудова реалістична картинка вогню. А інтегрований нагрівальний елемент, потужністю до 2кВт, подарує м’яке променисте тепло.