Design the future

Системи вентиляції Pichler – свіжого повітря вистачить кожному!

July 20, 2018

З радістю повідомляємо Вам, Сахара офіційний представник систем вентиляції австрійської компанії Pichler.

Компанія Pichler вже понад 55 років займається розробкою та виробництвом енергозберігаючих та економічних систем вентиляції, які забезпечують комфортний мікроклімат квартир, офісних приміщень, залів та будівель різного призначення, не лише в Австрії, але й по всій Європі. Компанія розпочала та продовжує свою діяльність, як невеликий сімейний бізнес з сучасним розумінням потреби клієнта та інноваційно-зразковим підходом до своєї справи.
Багаторічний досвід в сфері конструювання та виробництва установок систем вентиляції та допоміжного обладнання дозволяє кожного дня підтверджувати бездоганну репутацію компанії.

Історія
Історія компанії розпочинається 16 січня 1959 року, коли Йоган Піхлер придбав торгову ліцензію в місті Клагенфурт. З того моменту компанія розпочала співпрацю з заводами, які спеціалізувалися на установках аерації, та створила собі бездоганну репутацію на півдні Австрії. В 1976 році було зроблено важливий крок: на новозбудованому виробничому майданчику в Клаугенфурті розпочалось виробництво компонентів та деталей для систем вентиляції.

Модельний ряд вентиляційних машин компанії Pichler охоплює діапазон установок з витратою від 150 м3/год до 6500 м3/год. Компанія, також, займається виробництвом вентиляційних установок на замовлення без обмеження витрати та з різноманітними конструктивними особливостями.

Асортимент побутових вентиляційних установок:
  • вентиляційна установка LG 150 з об’ємною витратою підвищеною об’ємною витратою 200 м3/год;
  • вентиляційна установка LG 250 з об’ємною витратою 250 м3/год;
  • вентиляційна установка LG 350 з об’ємною витратою 350 м3/год;
  • вентиляційна установка LG 450 з об’ємною витратою 450 м3/год;
  • вентиляційна установка LG 500 з об’ємною витратою 550 м3/год;
  • Центральні вентиляційні установки пропонуються в наступних модифікаціях:
  • вентиляційна установка LG 750 з об’ємною витратою 1 000 м3/год;
  • вентиляційна установка LG 1000 з об’ємною витратою 1 400 м3/год;
  • вентиляційна установка LG 1400 з об’ємною витратою 1 500 м3/год;
  • вентиляційна установка LG 2500 з об’ємною витратою 2 800 м3/год;
  • вентиляційна установка LG 3200 з об’ємною витратою 3 400 м3/год;
  • вентиляційна установка LG 4000 з об’ємною витратою 4 000 м3/год;
  • вентиляційна установка LG 6000 з об’ємною витратою 6 500 м3/год;
  • Установки системи вентиляції сертифіковано відповідно до вимог пасивного будівництва, складаються з теплоізольованого корпусу зі зшитого поліпропілену (побутова лінійка) та оцинкована листова сталь (централізовані установки), зовнішнього порошкового покриття та високоефективної системи рекуперації тепла з пластинчатим рекуператором виготовленого з вторинної пластмаси.
    Установку обладнано лінією літнього байпасу з автоматичним перепускним шибером, енергозберігаючими радіальними вентиляторами постійного струму (новітні ЕС-двигуни) з технологією постійного регулювання об’ємної витрати повітря, фільтрами класу якості F7 для припливного повітря та G4 для відпрацьованого повітря. Контролер надає можливість підключення до центральної системи управління будинком за допомогою протоколу ModBus.

    PKOM4
    Перед компанією постала задача створити агрегат, що забезпечує подачу свіжого повітря в приміщення та використовує тепловий потенціал повітря для нагріву води на потреби гарячого водопостачання. В результаті, компанія Pichler розробила комбіновану установку на базі теплового насосу PKOM. Комбінована установка на базі теплового насосу PKOM4 об'єднує 4 режими та займає площу всього 0.75 м2. Система вентиляції житлових приміщень забезпечує постійну подачу свіжого та відфільтрованого зовнішнього повітря в будівлю, а також гарантує повітрообмін відповідно до санітарно-гігієнічних вимог. Високоефективна система рекуперації тепла є опціонально доступною в якості конструкції з можливістю відбору вологи відпрацьованого повітря. Для забезпечення подачі прохолодного зовнішнього повітря (в нічні години) в будівлю в літній період року, установку обладнано лінією байпасу, яка регулюється перепускним клапаном.

    Кліматична установка PKOM 4

    Вентиляційні установки Pichler забезпечують захист приміщень та відмінний мікроклімат з найвищими показниками енергозбереження.

    Детальніше з обладнанням Pichler