Design the future

Нові моделі Wodtke вже доступні для замовлення

May 2, 2018

Wodtke постійно працює над дизайном та ефективністю своїх камінів.

Кожна нова модель це вдосконалення існуючих технологій та інновації , що обрамлені чудовим дизайном. І новинки компанії ще раз підтверджують лідируючий статус Wodtke.

Кожен камін Wodtke має власне гасло, що найкраще характеризує ідею закладену в його дизайні та функціональності.«My home is my Castle» / мій дім - моя фортеця, саме такий девіз отримав новий дров’яний myCastle, що стане надійним джерелом тепла та окрасою вашого дому. Сучасний камін повинен швидко генерувати теплову енергію та забезпечувати бажаний комфорт.

А завдяки масивним тепловим модулям, якими може комплектуватись myCastle, тепло зберігається та м’яким випромінюванням повертається в приміщення протягом багатьох годин.Ще одна новинка - дров’яний камін Porto, має потужність 5 кВт та представлений в двох моделях: з тепловим модулем та без нього. Терморегуляція Wodtke регулює подачу повітря в камеру спалювання для забезпечення оптимального процесу горіння. Камін Porto призначений для установки в дуже щільних будівлях, як наприклад, пасивні будинки, в поєднанні з контрольованою вентиляцією.

Не зовсім стандарним продуктом для компанії Wodtke є ще одна новинка - електричні каміни. Електричні побутові нагрівальні пристрої відіграють все більш важливу роль в доповненні основної системи опалення. Поєднання різних поновлюваних джерел енергії може бути розумним і гнучким в використанні, забезпечуючи стійкість майбутніх систем нагріву.Завдяки енергозберігаючій світлодіодній технології, створюється чудова реалістична картинка вогню. А інтегрований нагрівальний елемент, потужністю до 2кВт, подарує м’яке променисте тепло.