Проектуємо майбутнє

Теплові насоси Waterkotte

5 листопада 2015

Сахара представляє: вперше офіційно на ринку України обладнання компанії Waterkotte / Німеччина

Теплові насоси Waterkotte

Waterkotte є виробником системних рішень на основі інноваційних теплових насосів та пристроїв автоматизації. Компанія є піонером використання технології теплових насосів для теплопостачання об’єктів. Саме засновник заводу , німецький інженер Клеменс Оскар Ватеркотте , в 1968 виготовив та змонтував перший в Німеччині геотермальний тепловий насос, для опалення власного будинку.

Теплові насоси Waterkotte

Вже майже 45 років Waterkotte створює теплові насоси найвищої якості. Кожна розробка компанії це новий крок в розвитку використання відновлювальної енергії навколишнього середовища. Зосередившись на розробці теплових насосів , Waterkotte володіє багатьма ноу-хау , які дозволяють їй створювати високоефективне та надзвичайно якісне обладнання. Інноваційні рішення , найякісніші матеріали та комплектуючі , випробування у вакумній камері , увага до кожної деталі гарантують надійну роботу теплових насосів Waterkotte протягом дуже тривалого часу.

Сьогодні , модельний ряд теплових насосів Waterkotte охоплює діапазон потужностей від 5 до 500 кВт. Компанія виготовляє теплові насоси для використання різних джерел енергії:

  • геотермальні теплові насоси , що можуть використовувати енергію грунту чи води
  • повітряні теплові насоси , що можуть працювати при зовнішній температурі до -25ºС
  • теплові насоси для гарячого водопостачання
  • вентиляційні установки з рекуперацією тепла
  • індустріальна лінійка обладнання , потужністю до 500 кВт , може забезпечити теплопостачання комерційних об’єктів будь якої складності.

Побутова лінійка теплових насосів Waterkotte складається з двох серій: Basic Line та EcoTouch .

Basic Line / діапазон потужності : 5-13кВт / це бюджетні моделі як повітряних , так і геотермальних теплових насосів. Серія містить готові комплексні рішення для опалення, гарячого водопостачання та охолодження. Модель Basic Line AI1 Air ( 5-12 кВт) вирізняється високою якістю виготовлення , чудовими робочими характеристиками та оптимальною ціною.

Теплові насоси Waterkotte

Тепловий насос повітря - вода Basic Line AI1 Air облаштований за принципом спліт-системи та має внутрішній та зовнішній блоки.Поряд з функцією опалення та нагріву гарячої води , пристрій також обладнано блоком охолодження. Зовнішній блок складається з атмосферостійкого корпусу з спеціальною ізоляцією , що дозволяє суттєво знизити рівень шуму. Робота вентилятора практично безшумна. Розрахований на тривалу експлуатацію при температурах до -15 °C, зовнішній блок забезпечує найкращі показники ефективності , СОP (A7/W35) - 4,4. Установка включає в себе модуль приготування гарячої води з ємкісним водонагрівачем , об’ємом 170л.

Серія Basic Line також містить популярний моноблочний тепловий насос повітря-вода Monoblock BM 7010. Це компактний тепловий насос , всі технологічні компоненти якого розташовані у зовнішньому модулі. Простий у встановленні , Monoblock BM 7010 чудово підійде для модернізації системи теплопостачання або для побудови гібридної установки , яка складатиметься з декількох теплогенераторів , кожен з яких доповнюватиме один одного.

Теплові насоси Waterkotte

Серія теплових насосів EcoTouch Waterkotte / діапазон потужності 6-50кВт /.

Створені інженерами Waterkotte теплові насоси серії EcoTouch мають високий COP та є одними з найбільш ефективних приладів на ринку. Теплові насоси серії EcoTouch одразу отримали визнання на ринку , завдяки найкращим робочим характеристикам , високоякісному оснащенню , самій сучасній системі управління та багатьом нагородам за дизайн.

Тепловий насос EcoTouch Ai1 Air ( 6-18кВт ) без сумніву є одним з найкращих теплових насосів на ринку. Значення COP досягає 5,1 , що забезпечує дуже економічну роботу. Тепловий насос EcoTouch Ai1 Air працює так тихо , як ніякий інший пристрій в цьому класі потужності.

Теплові насоси Waterkotte

При проектуванні нового вентилятора для EcoTouch Ai1 Air були використані знання отримані від природи. За зразок було взято функціонування крила сови , яка при польоті практично не створює шуму. Завдяки точному розрахунку об'ємного розходу повітря та поперечного січення вдалось оптимізувати конструкцію вентиляційної решітки. Створення такого ідеального поєднання дозволило знизити звуковий тиск теплового насосу до 34 дБ(A) .

Для панелі керування вперше було використано кольоровий сенсорний екран. В інноваційному програмному забезпеченні системи управління EasyCon використовуються тільки символи відомі нам по смартофонам. Завдяки цьому управліня системою теплопостачання стає надзвичайно простим. На великому кольоровому дисплеї ви отримуєте всю необхідну інформацію про роботу пристрою. Поточні дані про споживання, дані про продуктивність і робочий стан мають чітке графічне відображення на екрані. Теплові насоси EcoTouch серійно обладнуються веб - інтерфейсом та можуть бути підключені до мережі Інтернет. Мобільний додаток WATERKOTTE EasyCon Mobile дозволяє віддалено керувати роботою теплового насосу за допомогою смартфону. Установка обладнана ємкісним водонагрівачем з нержавіючої сталі , об’ємом 204л.

Геотремальні теплові насоси EcoTouch DS 5050T / діапазон потужності: 26-56 кВт / ефективні установки , що можуть отримувати енергію від грунту , працюючи з системою зондів чи колекторів або використовувати енергію води. Тепловий насос EcoTouch DS 5050T оснащений двома герметичними спіральними компресорами однакової потужності. Компресори можуть працювати окремо або разом , забезпечуючи відповідно 50% або 100% від номінальної потужності. Більшість робочого часу теплового насосу може бути покрито за допомогою одного компресора , що забезпечить додаткове підвищення ефективності.

Теплові насоси Waterkotte

Повітряний тепловий насос EcoWell

Пристрій , що забезпечить Вас гарячою водою , з максимальною економією, відбираючи теплову енергію з навколишнього повітря. EcoWell призначений для приміщень , де можна використовувати надлишкове тепло. Використання теплового насосу EcoWell може заощадити до 70 % необхідної для нагріву енергії. Тепловий насос EcoWell вирізняється чудовим дизайном та хорошими робочими характеристиками. Світлодіодний дисплей забезпечує високий рівень комфорту обслуговування. Бак з високоякісної сталі зварено ®методом FC-Protect. Також можна обрати модель з додатковим теплообмінником , наприклад для підключення геліотермічної установки.

Лінійка індустріальних теплових насосів

Об’єднує в собі моделі потужністю від 46кВт до 492 кВт. Ці потужні та ефективні прилади використовуються для опалення приватних будинків та комерційних об'єктів. Високоефективні модулі теплових насосів можуть працювати з грунтовими зондами та колекторами або з системою водяних свердловин через проміжний теплообмінник.Стандартні функції включають в себе серед іншого інноваційне програмне забезпечення EasyCon. Комфортна система управління може додатково використовувати WebInterface для віддаленого контролю через смартфон або професійного сервісного програмного забезпечення.

Теплові насоси DS 6500T - найпотужніші в виробничій програмі компанії Waterkotte .

Теплові насоси Waterkotte

DS 6500T оснащено двома герметичними спіральними компресорами однакової потужності. Компресори можуть працювати окремо або разом , забезпечуючи відповідно 50% або 100% від номінальної потужності. Більшість робочого часу теплового насосу може бути покрито за допомогою одного компресора , що забезпечить додаткове підвищення ефективності. За допомогою опційних частотних перетворювачів пускові пікові струми можуть бути повністю усунені. Окрема серія теплових насосів DS 6500 оснащена напівгерметичними гвинтовими компресорами , що дозволяють досягнути більш високих температур теплоносія.

Також компанія Waterkotte пропонує сучасні вентиляційні установки з рекуперацією тепла .

Вентиляційні установки гарантують здоровий мікроклімат та захист приміщень і гарантують ефективне енергозбереження. Вентиляційна установка EcoVent сумісна з тепловими насосами серії EcoTouch. Вентиляційною установкою EcoVent можна керувати через високоякісний РК-дисплей панелі управління або через контролер теплового насосу EcoTouch. Серійно вбудований веб-інтерфейс забезпечує прямий доступ та управління через смартфон або планшет.

Більше про теплові насоси Waterkotte

Теплові насоси Waterkotte