Проектуємо майбутнє

Технології wodtke ixbase - майбутнє буде теплим та інтуїтивно зрозумілим

21 березня 2017

Компанія Wodtke розширила свою лінійку Ultra за допомогою доповнення для каміну ixbase. Основні переваги Wodtke ixbase: СО2-нейтральний, інноваційні, інтелектуальні технології, протипожежна безпека і видатний дизайн. Усе це робить отримання теплової енергії з натуральної деревини більш ефективним, безпечним і зручним.

Технології та інновації - ефективність і безпечність для навколишнього середовища

Wodtke ixbase поєднує в собі ефективну технологію нагріву з інноваційним управлінням, зручністю і стилем. Це унікальне поєднання сучасних матеріалів і новаторських інтелектуальних технологій. Тепер ixbase може Вас розуміти з півслова - камін може обмінюватися даними за допомогою вбудованого голосового управління з його оточенням, тому ідеально підлаштовується до індивідуального смаку своїх власників.

Під'єднайте камін до домашньої інтернет-мережі. Керувати ixbase можете з усього світу з будь-якого пристрою з веб-браузером, наприклад, за допомогою PC або смартфону. Вбудований кімнатний термостат регулює автоматичний режим та живлення. Інші переваги також переконливі: збалансоване функціонування димоходу, дуже високий коефіцієнт корисної дії (понад 90% у всьому діапазоні потужності), тиха робота, запатентована, надзвичайно безпечна технологія спалювання, великий резервуар для пелет (близько 45 кг) та автоматичне видалення золи поворотними решітками. Усе це створено, щоб зробити життя більш комфортним і безпечним, а також зберегти гроші, час та енергію. Функція голосового управління буде доступною вже в кінці 2017 року. Планується також зробити цю опцію доступною для усіх пелетних камінів Wodtke.

Переглянути весь модельний ряд камінів Wodtke