Проектуємо майбутнє

Каміни WODTKE — справжня магія вогню

23 грудня 2012

З великим задоволенням представляємо, вперше на ринку України, дизайнерські каміни від відомого європейського виробника WODTKE. «Вогонь — це наша пристрасть», девіз компанії WODTKE. Чудовий дизайн і виняткові матеріали характеризують зовнішність кожного каміну WODTKE: нержавіюча сталь, сталь, чавун, кераміка, камінь і скло — синоніми відкритості та прозорості.

WODTKE створює надзвичайні продукти, що поєднують в собі вогонь, дизайн та інноваційні технології. З одного боку, це теплова енергія, що створює комфорт у Вашій оселі. З іншого, чудовий дизайн, що привносить у Ваш будинок нові емоції.Продукція WODTKE відзначена великою кількістю міжнародних нагород. Дизайн є визначальним елементом для WODTKE. Створюючи насправді цінні речі, WODTKE встановлює нові тенденції і стандарти та прагне виготовити більш досконалі, більш ефективні, більш вражаючи продукти. В кожному каміні WODTKE Ви відчуєте пристрасть та натхнення людей, які працюють над їхнім створенням. Мінімалістичний дизайн продуктів WODTKE підкреслює простоту їх використання, екологічність та відповідність найвищим технічним стандартам.

Сьогодні, компанія пропонує великий асортимент деревних та пелетних камінів, кожен з яких є втіленням унікального дизайну та сучасних технологій. Виробнича програма Wodtke містить також каміни з водяними теплообмінниками, для підключення до систем опалення. Каміни WODTKE WATER + можуть слугувати як додатковим джерелом тепла, так і основним теплогенератором.

Компанія була піонером у використанні деревних пелет для опалення та вже багато років залишається провідним виробником обладнання, що використовує технологію спалювання пелет. Створивши в 1993 році перший серійний пелетний камін, сьогодні, WODTKE представляє нову лінійку високотехнологічних камінів з оригінальним дизайном. Нові моделі Ivo. Tec, Easy. nrg — високоякісні, енергоефективні продукти, що викликають справжнє захоплення. Панель керування камінів забезпечує просте та зрозуміле управління установкою.

Деревні каміни WODTKE містять передові технологічні рішення, що забезпечують їх високу ефективність та надійність. Складна геометрія камери спалювання, оптимізація горіння, використання зовнішнього повітря для спалювання — лише деякі з багатьох технічних інновацій WODTKE. Модуль зберігання тепла (Speicher Modul) та фільтр HI Clean Filter — останні розробки компанії, що знайшли своє втілення в нових моделях камінів: New Look та Club.

Продукція WODTKE відзначена знаком «Блакитний Ангел», що підтверджує не тільки екологічність але і високу якість та ефективність камінів. З WODTKE ВИ ЗМОЖЕТЕ ВІДЧУТИ СПРАВЖНЮ МАГІЮ ВОГНЮ.